Financiering

LVGH biedt toegang tot aantrekkelijke financierings- en kredietmogelijkheden voor (aspirant) Gezinshuisouders en ondernemers binnen de kleinschalige, gezinsvervangende jeugdzorg.

Onze organisatie, onze mensen en onze partners hebben jarenlange ervaring met financiering van kleinschalige (jeugd)zorg ondernemingen. Wij hebben unieke arrangementen ontwikkeld met diverse banken - ABN AMRO, Rabobank en Triodos Bank - en brede samenwerking ontplooit met crowdfunding platformen, relevante instanties & fondsen en een diverse groep van (particuliere) vermogende die graag investeren in sociaal-maatschappelijke investeringen.

Ondersteuning & begeleiding

Een gezinshuisbegeleider van het LVGH ondersteunt en begeleidt jullie bij het verkrijgen van een passend huis. Hij of zij begeleidt het gehele proces, ondersteund jullie waar nodig en verzorgt samen met onze accountant de stukken - analyses en begrotingen - welke benodigd zijn voor het indienen van een aanvraag.

Van de (aspirant) Gezinshuisouders wordt verwacht dat zij een adequaat bedrijfsplan ontwikkelen (wij helpen hier uiteraard bij), het gewenste huis vinden en hun plan aan partners/banken toelichten binnen de aanvraagprocedure.

De dienstverlening

De kosten van het financieringsarrangement zijn opgebouwd uit twee delen:

1. Een vaste vergoeding van 1.500,- EUR incl. btw, en
2. Een succesvergoeding op basis van 'no cure - no pay'- ter hoogte van 3.000,- EUR incl. btw.

De vaste vergoeding bevat de kosten voor het aanvraagproces en de kosten voor de inzet van de accountant voor de benodigde haalbaarheidsanalyse en financiële begrotingen.

De succesvergoeding* wordt enkel in rekening gebracht als de aanvraag voor de financiering wordt goedgekeurd en wordt pas gefactureerd na feitelijke overdracht/aankoop van het pand.

* Wanneer men zich aansluit / of aangesloten is op Gezinshuis365 of de financiële administratie via LVGH laat verzorgen ontvangt men een korting van 500,- EUR incl. btw op de succesvergoeding.

Aanmelden of verdere vragen?

Dien onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met je op om je aanmelding of vragen door te spreken.
Bedankt voor je bericht!

Je hoort snel van ons.
Er ging iets fout. Probeer het svp opnieuw.
Oplossingen

Onze dienstverlening

Gezinshuis 365
Meer weten
Financiering
Meer weten
Financiële
administratie
Meer weten
Kwaliteit
Meer weten
Personeel
Meer weten
Maatwerk
Meer weten

Nieuwsbrief

Wil je de laatste updates en informatie automatisch in je mailbox ontvangen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden