Landelijk Verbond GezinsHuizen

Professionele zorg binnen een gezin en een huis

Het Landelijk Verbond Gezinshuizen is een gespecialiseerde dienstverlener gericht op zelfstandige Gezinshuizen en Gezinsgerichte Jeugdzorgaanbieders welke professionele zorg bieden conform het Kwaliteitskader Jeugd en de Kwaliteitscriteria Gezinshuizen.

LVGH is georganiseerd als een koepel en biedt faciliteiten en diensten gericht op de Gezinshuisouders, het Gezinshuis en de samenwerking met zorgaanbieders, zorgprofessionals, jeugdbeschermers, gemeenten en de overheid.

Wat we bieden

Het LVGH biedt vooruitgedachte oplossingen op basis van helder omlijnde producten en met vaste prijzen. Je neemt af wat je nodig hebt en de rest doe je zelf. Simpel en duidelijk.

Wij bieden 2 programma's:

Gezinshuis12-24® - Voor aspirant/startende gezinshuizen
Gezinshuis365® - Voor gevestigde gezinshuizen

De bijbehorende faciliteiten en diensten zijn specifiek ontwikkelt voor kleinschalige, gezinsgerichte Jeugdzorgaanbieders en bieden concrete ondersteuning voor de (dagelijkse) bedrijfsvoering vanuit zelfstandigheid (Eenmanszaak, VOF of BV).

Anderzijds vraagt de uniciteit van het Gezinshuis en Gezinshuisouders maatwerkoplossingen. Het LVGH werkt met een support- en expertise desk voor vraagstukken over de volledige breedte van Gezinshuiszorg. Zo creëren wij voor en met jou/jullie naar wens maatwerkoplossingen op basis van 'wat de situatie vraagt'. Dit doen wij op basis van een opdracht met heldere afspraken en voorwaarden. Duidelijkheid op voorhand.

Hoe we werken

We geloven in de kracht en de passie van Gezinshuisouders als zorgprofessionals.
Wij zijn erop gericht om hen in hun kracht te zetten en ze naar wens te ontzorgen.
Dit doen wij op gepaste afstand - wij zijn geen franchise - maar wel in nabijheid.

We geloven in de kracht van simpel.
Onze werkwijze is klantgericht en pragmatisch. We denken met je mee en we doen wat nodig is.
Wij blijven weg van rompslomp en poespas.

Wij zijn ingericht als een netwerkorganisatie - een kruispunt van diverse expertises - waarbij wij onze expertise van gezinsgerichte Jeugdzorg en kleinschalig ondernemen in de zorg combineren met gerichte, externe expertise om hoogwaardige dienstverlening te bieden en te borgen.

Contact